نوشته شده توسط : rad

در جهان امروزی بسیاری از مردم درگیر استرس و مشکلات فکری هستند. این استرس و اضطراب می‌تواند خواب و استراحت مناسب را از بین ببرد و به همین دلیل دردسرهای فراوانی در پی داشته باشد. استرس به‌ویژه روی خواب تأثیر می‌گذارد و کسانی که همیشه زیر فشارهای روانی هستند معمولا با بی‌خوابی، شب‌بیداری‌ها یا از خواب پریدن روبه‌رو می‌شوند. راهکارهای بسیاری برای رهایی از استرس وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها کمک بگیرید. ولی یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش استرس و داشتن یک خواب خوب و راحت انجام مدیتیشن پیش از خواب است.

مدیتیشن یا مراقبه، درون‌پویی یا درون‌کاوی دارای انواع گوناگونی است و هر کدام کاربرد و فواید گوناگونی دارند. ولی به طور کلی، همه‌ی آن‌ها تلاش می‌کنند ذهن و آگاهی شما را به حضور در لحظه‌ی حال سوق دهند و به شما کمک کنند واکنش بهتری نسبت به اندیشه‌های منفی و استرس‌زا داشته باشید. این تمرین به ذهن‌آگاهی معروف است که به توجه داشتن به زمان حال اشاره دارد.

شماری از پژوهش‌ها نشان داده‌اند مدیتیشن می‌تواند بهترین گزینه برای کسانی باشد که با نشانه‌های بی‌خوابی، اضطراب، درد مزمن، پرواززدگی و افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند. مدیتیشن پیش از خواب به‌ویژه برای داشتن یک خواب عمیق و طولانی مفید است و با توجه به زندگی پرمشغله‌ی نوین، یک نیاز اساسی برای هر کسی در نظر گرفته می‌‌شود.

در این نوشته می‌خواهیم به بررسی کارکرد مدیتیشن پیش از خواب بپردازیم و ببینیم چه فوایدی به دنبال دارد. همچنین به نکاتی هم برای انجام این کار اشاره می‌کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

مدیتیشن پیش از خواب چه کاربردی دارد؟

پژوهش‌ها حاکی از این هستند که مدیتیشن پیش از خواب می‌تواند به شکل‌گیری الگوهای مناسب برای خواب سالم کمک کند، زیرا آرامش جسمی و روحی شما را افزایش می‌دهد تا بهتر به خواب بروید. مدیتیشن راهکار مناسبی برای مدیریت اضطراب، استرس و مشکلاتی است که نمی‌گذارند به‌آسانی بخوابید. این ممکن است به دلیل تأثیر آن روی درد و استرس باشد؛ دو عاملی که خواب را مختل می‌کنند و اجازه نمی‌دهند شب‌ها با خیالی آسوده به خواب بروید و خواب بمانید.

هنگامی که به سراغ مدیتیشن پیش از خواب می‌روید، در حقیقت دگرگونی‌هایی را در کارکرد مغز به وجود می‌آورید. برای نمونه، این کار روی فعالیت «تالاموس» و «آمیگدال» تأثیر می‌گذارد. این دو قسمت از مغز در کارکردهای حسی و پردازشی مغز نقش دارند و چیزهایی مانند ترس و ناراحتی را پردازش می‌کنند. شما با مدیتیشن می‌توانید پردازش درد و ناراحتی را در مغز تغییر دهید و همچنین کمتر با نشانه‌های افسردگی، نگرانی و نشخوار ذهنی مواجه شوید. با کاهش این نشانه‌ها خواهید توانست خواب بهتر و سالم‌تری داشته باشید.

 





:: برچسب‌ها: مدیتیشن ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: